Om meg

Bildet mitt
Jeg er 41 år, er gift og har to barn. Mine interesser er sang og musikk, kortlaging og scrapping. Jeg er også veldig opptatt av barn og barnasvern.Legg igjen en melding på bloggen da vel, blir veldig glad for det!

lørdag 19. mars 2011

Fyrstikkeskekort!


Først om kortet. Jeg har bruk fyrstikkesker fra Europris. De er litt mindre enn de minste på kiwi. Jeg har brukt stempel fra art impressions, bildet fra sagen vintage design, borden rund er en MS punch, blomst fra Bikuben og fargekartong.
Jeg har møtt mange mennesker i mitt liv og mange av de er jeg stolt av å ha møtt og fortsatt møter. Noen av de har taklet livet sitt på en flott måte og gjort det beste de har kunne ut fra de forrutsetningene de har fått. Jeg har også møtt mange som har møtt sin egen dødlighet på forskjellige måter. Noen stenger alle ute og vil være alene, mens andre deler mye av seg selv og sin kamp. Dette kortet har jeg laget til en dame som jeg er utrolig stolt av å kjenne. Hun har vært syk og blitt "frisk" igjen. Med"frisk" så mener jeg kvitt sykdommen hun hadde. Men sliter med ettervirkninger av sykdommen behandling. Hun har delt mye av seg selv og har taklet motgang og medgang på en fantstisk måte. Har alt gått på skinner og ikke hatt nedturer. Nei, det har hun ikke. Men det som imponerer meg er hvordan hun takler livet sitt og hvordan hun takler omgivelsene sine. Så jeg håper hun blir glad når hun får dette i posten og skjønner at det er deg jeg snakker om.
Go girl!!! DU er et flott forbilde for barna dine, mannen din og alle vi som er rundt deg! Glad i deg!!! Klem

2 kommentarer:

Gunn`s Kort sa...

Et nydelig fyrstikkeskekort og en rørende "historie" knyttet til det:)
Hilsen en opprinnelig "Ræling", som nå er trønder:)

Sølvi sa...

Nydelig kort og en flott historie;))

Her kommer jeg nok til å titte innom igjen;)