Om meg

Bildet mitt
Jeg er 41 år, er gift og har to barn. Mine interesser er sang og musikk, kortlaging og scrapping. Jeg er også veldig opptatt av barn og barnasvern.Legg igjen en melding på bloggen da vel, blir veldig glad for det!

fredag 26. november 2010

Stjernebretting!


Her har jeg laget to stjerner. Ett ble ett dobbelt kort og det andre ble et stjerne kort med skrivefelt innunder bamsen. Lurer du på hvordan jeg lager disse stjernene så finner du forklaringen her! Marianne har laget en detaljert og flott forklaring!
Jeg har kost meg veldig med å lage de og de ble jo ikke så verst!

5 kommentarer:

Mariannes Kort og Stempling sa...

Stilige stjerner ;-) Kommer du hit imorgen? Vi skal ha en kose dag med papir.... Kirsten og noen scrappe venninner kommer....du er hjertelig velkommen!!!

snupski sa...

Nei, desverre. Jeg skal faktisk på julebord sammen med Anette. Hadde det vært i morgen ettermiddag så hadde jeg nok kommet. Har lyst til å treffe dere igjen! klem

Pia sa...

så super flot stejerne . Du må have en god lørdag
knus Pia

Mariannes Kort og Stempling sa...

Jeg regnet med det når Anette sa hun skulle på julebord, men jeg hørte ikke fra deg...har jeg ikke riktig mail adresse? Vi kan finne en annen dag, men nå blir det nok ikke noe før på nyåret...Jeg har lyst og treffe dere igjen også;-) Kos dere på julebord ikveld ;-)

Kerstin sa...

Hei vennen. Nydelige kort. Formen min er bedre, heldigvis :)
Du må ha god bedring. Hørte du ikke var helt i form
Klem