Om meg

Bildet mitt
Jeg er 41 år, er gift og har to barn. Mine interesser er sang og musikk, kortlaging og scrapping. Jeg er også veldig opptatt av barn og barnasvern.Legg igjen en melding på bloggen da vel, blir veldig glad for det!

lørdag 8. mai 2010

Jeg liker livet for tiden!


Nå har jeg sittet ganske lenge på nettet i dag og lest blogger, statusoppdateringer på fb og innlegg på fb. Og det som slår meg er at det er mye som skjer hos folk for tiden. Jeg kjenner meg priviligert og stolt over at akkurat nå er livet godt og jeg nyter det.
Jeg har to flott barn som jeg elsker over alt på jorden og jeg har en mann som jeg ikke kunne tenkt meg å byttet ut og jeg elsker han veldig høyt.
Alle trenger litt lykke innimellom alle hverdagene og jeg kjenner at jeg er en lykkedags nyter. Det vil si at jeg går ikke å leter etter lykkedagene men jeg nyter de i fulle drag når de dukker opp.
Jeg kjenner også at jeg er veldig glad for at jeg har min tro og at jeg tror på en allmektig Gud som tar vare på meg og som gir meg styrke når ting ikke er så bra. Det står at " som din dag er skal din styrke være! Det tror jeg på. Uansett hvordan livet utarter seg så får vi styrke til det hvis vi vil ta i mot. Jeg har selv opplevd at livet virkelig har vært tung og jeg ikke har skjønt hvordan jeg skulle greie å komme meg opp, men har alltid greid å reise meg igjen. Måtte det alltid være slik at jeg greier å reise meg igjen!!!
Dette ble mange filosofiske tanker, men jeg følte for å dele dette med dere!
Ha en dag som passer ditt humør og Gud velsigne deg!!

Klem Siv Anita

1 kommentar:

Anette:D sa...

Så flotte ord Siv Anita. Du viser utrolig glede om dagen og det er godt. Godt og ha deg som en støtte i ryggen, du er alltid der med en hjelpende hånd. Stå på og nyt dine lykkedager:D Vil deg alt godt:D