Om meg

Bildet mitt
Jeg er 41 år, er gift og har to barn. Mine interesser er sang og musikk, kortlaging og scrapping. Jeg er også veldig opptatt av barn og barnasvern.Legg igjen en melding på bloggen da vel, blir veldig glad for det!

søndag 2. oktober 2011

Kurs med Marianne!

Lørdag og søndag denne uken var jeg på kurs med Marianne Bjørgum. Kjempe herlig dame som lærer bort mye gøy. Denne gangen skulle vi lage settekasser av selvsete helten selv: Tim Holtz. Jeg tenkte med meg selv at dette blir litt av en jobb, og det var det, men utrolig gøy. Jeg har allerede satt den på hedersplass i stuen.
Slik så settekassen ut når jeg hadde kledd insiden med papir:


Og slik så den ut når den var helt ferdig. Brukte noen timer på dette, men det føltes som om tiden fløy av gårde
Vi lærte også masse andre teknikker som er morsomme å ha med seg. Her ser dere starten på en albumside som jeg har laget fra bunnen. Masse stempel, glimmermist og lim. Skal legge ut resultatet når jeg har fått laget albummet ferdig. Nå ser den litt ut som en krydderkake som er litt ujevnt stekt( ha, ha)


Vi laget også et par tager som vi kledde med metalpapir. Etter at vi hadde hatt på metalpapir så laget  jeg omrisse av bokstavene og figurene. Deretter ble den ene malt i lilla og andre i svart. Den svarte malte jeg helt svart og tørket av med et papir så mye som jeg ville ha vekk. Den lilla måtte malingen tørke først også brukte jeg sandpapir for å pusse vekk maling slik at sølvet sees igjennom. Slik ble de:

Jeg har hatt det utrolig kjekt og lært kjempe masse. En herlig gjeng med damer har jeg også fått møte og blitt litt bedre kjent med. Takk for en innholdsrik helg. Ha en kreativ uke

-Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Mariannes Kort og Stempling sa...

Oi alt algt ut alt!!! Jeg kommer tilbake med bilder...jeg er sliten og skal straks legge meg. Takk for at du kommer på kursene mine;-) Klem!!

BME sa...

Takk for kommentar på bloggen min. Vet ikke hva som er feil, men får ikke svart på egen blogg.... Boksen din ble bare SÅ fin :) Takk for en super helg

Anonym sa...

Hei-hei og takk for koselig besøk i mitt bloggeri :)
Så mye flott du lager, lekker den settekassen og de metalltagsen var superkule :)
Klem Lill