Om meg

Bildet mitt
Jeg er 41 år, er gift og har to barn. Mine interesser er sang og musikk, kortlaging og scrapping. Jeg er også veldig opptatt av barn og barnasvern.Legg igjen en melding på bloggen da vel, blir veldig glad for det!

tirsdag 9. februar 2010

JentekortJeg var inne påå sketchy colors og der fant jeg et stilig måte og brette kortet på, så da måtte jeg lage dette. Takk for ideen Lena Katrine. Her er mitt resultat.

Stemplet er magnolia og er fargelagt med promakers. Motiv arket er imaginations. Kartongen er bazzil og jeg har brukt pynt som er kjøpt på bikuben. Svirlen under babyen er fra 7gupsies og kulene inni kortet er dewdrops fra Robins Neils. Mer husker jeg ikke. Er ikke så flink til å husk navn på produktene. Det er bare å spørre hvis det er noe du lurer på.

2 kommentarer:

Nancy sa...

Nok et herlig kort fra din kant, Siv Anita:O) Lekre ark og farger, nydelig design. Den Magnolia jenta er like søt som gutten:O) Flott fargelegging. Liker de søte hjertene:O)
Jeg fargelegger med Derwent Watercolour Pencils, det er vannfarge blyanter, kjøpt på Clas Olsen, de har de på Minnehjørnet i Ski også. For å blande ut fargene bruker jeg vanntank pensel.
Takk for koselig visit og kommentar.
Ha en herlig Onsdag!
Klemmer fra Nancy;O)

CraftyC sa...

Your easel card is so pretty!
Clairex