Om meg

Bildet mitt
Jeg er 41 år, er gift og har to barn. Mine interesser er sang og musikk, kortlaging og scrapping. Jeg er også veldig opptatt av barn og barnasvern.Legg igjen en melding på bloggen da vel, blir veldig glad for det!

søndag 25. januar 2009

Sofie

Neste helg skal min søte niese Sofie døpes, så da må jeg jo lage et kort. Så her jeg brukt et stempel fra magnolia og farget det med promakers. Til pynt har jeg brut div. husker ikke hva de heter og hvor jeg har kjøpt det. Har også kjøpt meg et nytt personlig stempel. Har ikke mindre enn 23 tantebarn og da vil det også bli laget endel kort og da er det hyggelig når det står tante Siv! Gratulerer med dagen Sofie.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Hei snuppa! Kjempefint kort du har laget. Og det ser ut som du virkelig har fått teken på Promakers ;)Tenk 23 tantebarn, ja da trenger du eget stempel til det.
Klem

snupski sa...

Takk skal du ha. Hyggelig når noen legger igjen en hilsen når de liker det de ser. Håper vi kan treffes og planlegge et treff snart. Ja, jeg har hele 8 søsken og Jan Ivar har to og alle produserer barn så det holder! (ti..hi!)