Om meg

Bildet mitt
Jeg er 41 år, er gift og har to barn. Mine interesser er sang og musikk, kortlaging og scrapping. Jeg er også veldig opptatt av barn og barnasvern.Legg igjen en melding på bloggen da vel, blir veldig glad for det!

fredag 2. januar 2009

Nå er det kjempe lenge siden

Først og fremst vil jeg ønske alle ett godt nyttår. Selv om jeg ikke har skrevet mye på min egen blogg så er jeg en aktiv titter. Følger med på hva som skjer.
Jeg har blant annet vært mye inn på Mariannes papirverden. Har blitt veldig inspirert av henne, så nå har jeg gått til innkjøp av promakers. Er ikke i nærheten så flink, men liker det godt. Så har jeg kjøpt meg noen nye stempel igjen. Denne gangen har jeg falt for Krilla og Rakle. De er kjempe fine. Så her er et produkt jeg har laget.
Skulle gjerne lært meg å skyggelegge, men finner ikke så mye på web. Så hvis det er noen som vil lære meg eller vet om ett nettsted hvor jeg kan lære det så si fra.Dette kortet har jeg laget til en veldig god venninne som jeg ikke har snakket med på en stund. Hun bor ikke så langt unna meg, men hverdagen gjør at det ikke er så lett å treffes lengre. Ville bare lage dette kortet for å fortelle henne at jeg er glad i henne og setter stor pris på henne. Hun skjønner kanskje at dette er til henne før hun får det, men det gjør ingenting.
Kjempe glad i deg!

4 kommentarer:

Sondre og Gry sa...

Riktig godt nytt år!
Det var godt og se et innlegg fra deg igjen! Må ikke la det gå såååå lang tid mellom hver gang vet du! ;) Flott kort du har laget! Gleder meg til å se mer! :)

snupski sa...

Hei du og godt nyttår til deg også! Nei, jeg lover at det ikke skal bli så lenge til neste gang. Du er jo kjempe flink til å legge inn innlegg! Jeg får ha det som nyttårsforsett at jeg skal bli en flinkere blogger. klem

bruno sa...

Tusen takk for kjempefint kort og hyggelig besøk!! Gla i deg!
Klem

Anonym sa...

nå er det endelig 2010